.

.

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

3 viikkoa

Tänä viikonloppuna on tapahtunut hurja kehitys pentujen elämässä. Pennut osaavat päivä päivältä paremmin ja paremmin pysyä pystyssä ja liikkua. Jäbä on mestari eikä enää kellahtele kumoon, johtunee varmasti pienimmästä koosta :) Ymmi taasen on köntys vielä, koska hän on hieman pulska :)), muut pojat siltä väliltä. Mutta joka päivä paremmin ja paremmin homma etenee.

Pennut ovat saaneet hyviä maistiasia ja "pahoja" maistiaisia. Nimittäin ensimmäisen matokuurin ja ensimmäiset maistiaiset herkullisesta jauhelihasta. Ymmi, Jamo ja Sampsa ymmärsivät heti herkkujauhelihan päälle, mutta Jäbällä oli aluksi niin kova meno päällä, ettei hän kerinnyt pysähtyä miettimään mitä minulla oli kädessä :) Lopulta kuitenkin herkku kädestä meni Jäbänkin parempiin suihin... Vaan eipä tullut Jäbä syömäkuviin, taisi vielä olla "lenkillä" :))  (yhdessä kuvassa näkyy taustalla Jäbän hännänpää ja toisessa nenänpää, hehheh)











Sitten syömisen jälkeen hetken leikittiin lattialla. Aika pian tulikin väsy....






Ekaksi väsähti Sampsa, sitten Ymmi tuli viereen. Pian kasaan kömpi myös Jamo. Lopulta Jäbäkin väsähti ja kävi nukkumaan :))







Sinne omaan boxiin nostettiin vauvat nukkumaan, ÖITÄ - Kauniita unia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti