.

.

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Autolla ajetaan varo-varovasti, ettei kaatuisi kallis lasti....

Ekalla autoajelulla ollaan käyty, nimittäin lehmäjengin kanssa huristeltiin pentutarkkiin ja siruille. Menomatkalla takapenkkiläiset boxissaan hieman protestoivat äänekkäästi eikä auttanut vaikka kuinka yritin jutustella mukavia etupenkiltä, kaikki kaikui kuuroille korville. Välillä muristiin kaverille ja kovasti koitettiin päästä kangasboxista pois koittamalla purra verkkoa :) No, eipä onnistunut. Perillä boxissa oli kolme vilkasta pentua edelleen - onneksi :))

Eläinlääkärissä hirmuinen yritys päästä pois boxista jatkui ja sieltä koitettiin kiivetä kaikin tavoin pois.

Eläinlääkäri tutki pennut yksitellen. Yleiskunnon, ihon, karvapeitteen, limakalvot, hampaat, silmät, korvat, kuunteli sydämen ja kehkot, navan, virtsa- ja sukupuolielimet, hännän jne.

Ekana pöydälle pääsi Jäbä. Pikkumies ei pelännyt mitään vaan oli tutkimuksen ajan super-reipas. Eikä edes sirun laittoa inahtanutkaan.Samppa oli yhtä reipas kuin Jäbä. Ihania pikkumiehiä, reippaita välittömiä kavereita. Molemmilla pojilla on toinen kives vielä laskeutumatta. Sampalla on pienen pieni loiva häntämutka hännänpäässä, mutta se ei eläinlääkärin mukaan haittaa pojan elämään millään tavalla. Eikä juurikaan tunnu.Viimeisenä pöydälle nostettiin neitokainen Ymmi. Häntä heiluen hän oli kovasti tekemässä tuttavuutta eläinlääkäri kanssa. Kaikki kunnossa. Ymmillä oli kaikki hampaatkin jo hienossa järjestyksessä, pojilta osa hammaskalustosta vielä puuttuu. :)) Sirun laittoa nämä eivät juurikaan huomanneet, taitava tuo meidän eläinlääkäri!!
Kukkuu - Lähdön tunnelmia... Kotimatkalla takapenkkiläiset olivat hiiren hiljaa :)) Rankkaa tälläinen matkustaminen :)
Niin ja nyt on sähköinen rekisteröintipyyntökin lähtenyt jo Kennelliittoon. Saapi nähdä, onko huomenna aamulla jo rekisteröintimaksupyyntö odottamassa sähköpostissa.... Meistä tulee virallisia :))

Muoks. klo 17.00 Kävin vielä kurkkaamassa sähköpostiani ja siellähän odotti jo rekisteröintimaksu ennenkuin olin blogipäivityksen saanut julkaistua. Nyt on siis maksut maksettu ja pennut KoiraNetissä. Nyt odotellaan reksiterikirjojen kolahtavan postilaatikkoon. Kyll on nopeeta toimintaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti