.

.

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

6 viikkoa

Vauhti sen kun vain kiihtyy täällä. Hampaita on tullut jo kahteen suuhun. Ymmille enemmän, eilen Jäbän suussa tuntui terävältä. Varmasti saamme tuntea nahoisamme myös Sampan terävät piikkihampaat aivan näinä päivinä :)

Meillä on käynyt pennunkatsojia ja muutenkin paljon vieraita. Pennut ovat ainakin tottuneet ihmisiin ja meidän koirien tervetulotoivotusmeteliin (=haukunta) vieraiden ja yhtä lailla tuttujen tullessa meille. Aina, kun ovi käy, niin "kuoro" pitää huolen, että meille ei salaa pääse tulemaan kuin omat lapset :)) - ehkä......

Juha Kares oli juuri tällä viikolla blogissaan kirjoittanut kuinka hyviä koteja lapsiperheet ovat pennulle. Olen täysin samaa mieltä hänen kanssaan!! Tosin en aina ole halunnut myydä pentua ihan jokaiseen lapsiperheeseen. Olen aina halunnut tavata koko perheen ennen kuin lupaan pentua, sillä minulla täytyy olla tunne, että pentu on myös "turvassa" hyvissä käsissä uudessa kodissaan. Jos minulle yhtään tulee pienintäkään epävarmuutta, että lapset ovat ehkä vielä liian pieniä + kovin vilkkaita eivätkä sellaiset luontaiset pienen pennun käsittelyyn liittyvät asiat ole kohdillaan, olen joutunut pari kertaa sanomaan, etta muutama vuosi kannattaa vielä odotella ennenkuin hankkii havannankoiran. Havanna, kun on kääpiökoira eikä kestä välttämättä yhtäkään pudotusta lapsen sylistä maahan ja loukkaantuu siten niin helposti.

Nyt nämä nassikat ovat menossa lapsiperheisiin!! Todella ihaniin sellaisiin, niinkuin niin monet aikaisemmatkin pentueitteni pennut. Havanna on erinomainen koira lapsiperheeseen. Muistan kyllä niin vielä kuinka ihanaa oli, kun meillekin tuli se ensimmäinen havannankoira Waltzu. Meidän lapsien suuurin haave toteutui :))



Sampalla on kiire....

Ymmin aarre


Sampan lelu


Poikien pyllyt

Jäbä ja Ymmi

Jäbä 

Jäbä ja Kukka

Unna ja Jäbä


Poikien painit

Mummu-Kukka ja Ymmi

Nuppu leikkii Ymmin kanssa


Samppa

Ymmi

Ymmin pylly ja Unna


Ymmi ja Nuppu



Olen ihan unohtunut mainita, että tällä hetkellä meillä on saman katon alla NELJÄ sukupolvea koiria. Nämä pennut > Nuppu > Nupun äiti Kukka > Kukan äiti Fiina, joka alla kuvassa. Kukka olikin jo kuvissa aikaisemmin. Isomummu ja mummu kyllä joskus leikittävät pentuja, mutta ehkä enemmän komentavat ja pitävät järjestystä yllä.




Loppuun vielä hauska video meidän "tarhantäti" Unnasta ja Jäbästä. Kerrankin oli kamera sopivasti käsillä, kun tapahtui jotain kivaa :)) Unna se leikkii aina pentujen kanssa niin mukavasti, ihan vähän täytyy välillä muistuttaa, että toiset ovat vielä pieniä, mutta Unna Rakastaa pikkuisia....





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti